skip to Main Content

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

LEES HIER
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Restauratief

Social Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader

Hoe krijg ik weer een mooi gebit?

Heeft u schade aan uw gebit, en wilt u dit weer mooi laten maken? Tandartspraktijk Zee Care Dental verzorgt gehele of gedeeltelijke gebitsrestauraties. Een gebitsrestauratie wordt vaak ingezet na een ongeval, ziekte of verminderde aandacht. Ook kan het zo zijn dat sommige tanden of kiezen nooit zijn doorgekomen. Wat de oorzaak van uw gebitsschade ook is, een restauratieve behandeling van onze specialisten zorgen dat uw gebit weer mooi wordt.

Wat gebeurt er tijdens een gebitsrestauratie?

Tijdens een gebitsrestauratie herstellen wij afzonderlijke tanden en kiezen met vullingen, stiften, kroningen en facings. In het geval van caviteiten (gaatjes) gebruiken wij tandkleurige vulmaterialen (composiet). Dit doen wij zodat jouw gebit er mooi natuurlijk uitziet na de gebitsrestauratie.

Het behandelplan voor een gebitsrestauratie

Wanneer je een intakegesprek bij ons hebt ingepland, stellen wij de oorzaak van jouw gebitsproblemen vast en kijken we of er een uitgebreid behandelingsplan nodig is. Als dit van toepassing is, maken we daarna nog twee afspraken. Bij deze afspraken doen wij een uitgebreid mondonderzoek en presenteren wij uiteindelijk het plan voor je gebitsrestauratie met de mogelijke keuzes, de planning en de volledige kosten.

Kunstgebit Amsterdam Zeecare Dental

Neem gerust contact met ons op

Wil je graag meer informatie over een gebitsrestauratie of het behandelplan? Bel ons op 020 – 760 0070 of mail naar amsterdam@zeecaredental.nl. Ben je nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk, dan kun je je hier inschrijven.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top