skip to Main Content

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

LEES HIER
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Angst voor de tandarts

Social Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader

Angst tandarts Amsterdam

Heb jij angst voor de tandarts? Schaam je hier zeker niet voor, want je bent echt de enige niet. De tandarts angst van mensen is soms zelfs zo erg dat ze helemaal niet meer naar de tandarts durven. Wanneer je je gebit niet meer door een tandarts laat controleren of behandelen, is de kans groot dat er gebitsproblemen ontstaan. Stel daarom nooit een tandartsbezoek uit. Ook wanneer je tandartsangst hebt, moet jij je niet laten weerhouden om naar de tandarts te gaan. Bij Zee Care Dental hebben wij speciale behandelingen voor mensen met angst voor de tandarts. Wij helpen je graag jouw gebit gezond te houden.

Angst voor de tandarts Amsterdam Zeecare Dental

Meer over onze tandartspraktijk

Wij hebben gespecialiseerde tandartsen op het gebied van angst voor de tandarts in Amsterdam die jou met veel persoonlijke aandacht begeleiden. Naast een geduldige en begripvolle benadering, zijn wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen die zich afspelen binnen de tandheelkunde. Wij worden bestempeld als een innovatieve en moderne tandartspraktijk met goede klachtenbehandeling. Wat je nog meer van ons moet weten:

  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • 4,5/5 sterren op Google.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.

Mogelijke oorzaken van tandartsangst

De oorzaken van angst voor de tandarts zijn vaak heel divers. In de meeste gevallen is de angst ontstaan in de jeugd. Het kan zijn dat je vroeger veel te verduren hebt gehad bij de tandarts of dat jouw ouders of klasgenoten jouw hoofd met enge verhalen hebben gevuld. De meeste mensen zijn bang voor de verdoving die met een injectienaald wordt ingebracht. Ook de angst voor pijn en het idee dat de tandarts een zenuw doorboort komen vaak terug. Wij willen je laten realiseren dat angst voor onze tandarts in Amsterdam niet nodig is. Met persoonlijke aandacht en goede service staat onze tandarts voor jou klaa

Hoe wij omgaan met angst voor de tandarts

Een bezoek aan de tandarts is voor veel mensen spannend. Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts, terwijl ongeveer 80.000 Nederlanders zelfs zo bang zijn dat ze niet meer durven te gaan. Om problemen aan je tanden, tandvlees en kiezen te voorkomen moet je echter wel regelmatig naar de tandarts. Daarom neemt onze tandarts graag ruim de tijd voor patiënten met een angst voor de tandarts in Amsterdam. Wij praten met jou over de angst en stellen je op jouw gemak. Wij gaan met veel geduld en begrip om met jouw angst. Daarbij bieden wij een aangepaste behandeling aan.

Angst voor de tandarts Zeecare

Goed informeren is belangrijk

Als je naar de tandarts gaat, weet je niet altijd wat je moet verwachten. Ook hier kan de angst voor de tandarts vandaan komen. Daarom vinden wij het belangrijk om je altijd goed te informeren voorafgaand aan een behandeling. Door het geven van zorgvuldige informatie kunnen we samen met jou een behandelplan opstellen en bespreken. Hierdoor weet je precies wat je kan verwachten en hoef je niet bang te zijn voor onverwachte verrassingen.

Tarieven van onze behandelingen

Bent u benieuwd wat onze tandheelkunde behandelingen kosten? Wij maken gebruik van de tarieven die de Nederlandse Zorgautoriteit heeft vastgesteld. Bekijk voorafgaand aan een behandeling altijd goed of en wat er door uw verzekering verzekerd wordt. Door alles goed voor te bereiden, hopen wij jou van je angst voor onze tandarts in Amsterdam af te helpen.

Schrijf je in bij angst voor de tandarts

Wil jij ook graag een speciale tandartsbehandeling om jouw tandartsangst te doorstaan? Schrijf je bij angst voor de tandarts bij ons in als klant. Dit doe je door ons te mailen naar amsterdam@zeecaredental.nl of door het invullen van ons inschrijfformulier. Wij willen je verzoeken jouw telefoonnummer achter te laten. Wij nemen spoedig telefonisch contact met je op.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top