skip to Main Content

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

LEES HIER
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandarts controle

Social Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader

Is jouw gebit aan tandarts controle toe?

Zoek je een nieuwe tandarts voor een tandarts controle in Amsterdam? Bij Zee Care Dental ben je aan het juiste adres. Wij laten je op jouw gemak voelen in onze tandartspraktijk. Je wordt bij ons altijd door dezelfde tandarts of mondhygiëniste geholpen. Daarbij informeren we je goed voorafgaand aan de behandeling. Samen met jou stellen we een behandelplan op. Onze standaard voor een tevreden patiënt is, dat jij je beste vrienden en familie aan ons zou toevertrouwen voor een tandarts controle.

Tandarts controle Amsterdam Zeecare

Zee Care Dental: de beste keuze voor tandarts controle

Goede zorg en aandacht verbetert de kwaliteit van jouw gebit. Je kunt daarom van ons verwachten dat wij jou goede service, zorgvuldige informatie en klachtenbehandeling bieden. Wij zijn de beste keuze voor een tandarts controle in Amsterdam, omdat:

  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • 4,5/5 sterren in Google.

De werkwijze bij een periodieke controle

Wij zien je graag regelmatig in onze tandartspraktijk voor een periodieke controle. Hierdoor blijven jouw gebit en mond gezond. Tijdens de tandarts controle nemen we de dagelijkse mondverzorging met je door. Indien nodig verbeteren we jouw mondhygiëne. Constateren wij problemen aan jouw gebit? Dan bespreekt onze tandarts of er extra behandeling nodig is. Kleine ingrepen bespreken we direct, waarbij de behandeling op korte termijn volgt. Hierbij gaat het om behandelingen zoals het plaatsen van een vulling of een eenvoudige gebitsreiniging. Uitgebreidere behandelingen voeren wij over het algemeen binnen enkele weken na jouw instemming uit. Van tevoren informeren wij je duidelijk over de kosten.

De kosten van periodieke controle

Onze tandartsenpraktijk is modern en innovatief, waarbij wij ons met persoonlijke aandacht op onze patiënten richten tijdens een periodieke controle. Wij zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. Voor onze tandarts controle in Amsterdam hanteren wij de tarieven die vastgesteld zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Schrijf je in!

Wil je graag een bezoek brengen aan onze tandartspraktijk voor een tandarts controle in Amsterdam? Schrijf je dan bij ons in als klant. Dit doe je door ons inschrijfformulier in te vullen of door ons te mailen. Stuur je e-mail naar amsterdam@zeecaredental.nl. Mocht je liever telefonisch contact willen? Laat dan jouw nummer achter, zodat wij je kunnen bellen.

Back To Top