skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Werkwijze

Social Rating
4.4
Based on 30 reviews
Google Rating
4.4
Based on 30 reviews
js_loader

In Nederland gaan de meeste inwoners doorgaans 2 keer per jaar voor een periodieke controle naar de tandarts en reinigen elke 6 maanden het gebit. Tijdens de periodieke controle nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door voor een optimaal gezond gebit. Mocht het nodig zijn dan adviseren wij u graag hoe u uw mondhygiëne kunt verbeteren. Ook kunt u terecht met pijnklachten of een cosmetische vraag.

Indien er problemen worden geconstateerd, wordt er samen met de tandarts besproken of er een behandeling voor nodig is. De tandarts zal de volgende punten met u bespreken :

  • de te verwachten resultaten
  • de risico´s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • de duur van de behandelingen
  • de kosten van de behandelingen
  • alternatieve behandelingen

Soms kan het zijn dat er een kleine behandeling nodig is, de tandarts overlegt met u deze op korte termijn uit te voeren. En mocht er plek zijn, direct. Wij hebben geen weken lange wachttijden.

Mochten er bijzondere behandelingen nodig zijn, verwijzen wij u altijd door naar een verwijspraktijk waarmee wij samenwerken. U kunt hierbij denken aan de kaakchirurgie, parodontoloog of een endodontologie.

De informatie over uw gebit slaan wij op uw persoonlijke kaart. Deze wordt opgeslagen via ons beveiligde systeem in de computer. Wij bewaren uw gegevens minstens 15 jaar. Op uw verzoek kunnen wij uw gegevens digitaal doorsturen naar een andere behandelaar. Ook dit gaat beveiligd.

Bent u nieuw bij ons?

Volgens de algemene verordening gegevensbescherming mogen hulpverleners sinds 2018 geen gegevens meer opvragen bij derden. Uw documenten/gegevens kunt u bij uw vorige tandartspraktijk zelf opvragen en zullen via een beveiligde mail naar ons toegestuurd worden.

Back To Top