skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Onze praktijk

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Onze tandartsenpraktijk is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met tandartsangst en kinderen.

Zowel volwassenen als kinderen die bang zijn voor de tandarts kunnen bij ons rekenen op veel begrip, geduld en een aangepaste behandeling.
Onze standaard voor een tevreden patiënt is dat u uw familie en beste vrienden aan ons toevertrouwd.

In onze praktijk wordt u altijd door dezelfde tandarts en/of mondhygiënist geholpen en voorafgaand aan één behandeling duidelijk geïnformeerd.
Hierdoor voelt u zich snel op uw gemak bij de tandarts. Het behandelplan wordt samen met u opgesteld en besproken.

Door regelmatig een bezoek aan onze tandarts en mondhygiënist te brengen kunnen gebitsproblemen worden voorkomen en tandvleesontstekingen tijdig worden opgespoord en behandeld. Op deze manier levert Tandartspraktijk Zee Care Dental een positieve bijdrage aan uw mondgezondheid en het behoud van uw gebit.

Daarnaast werken we volgens de nieuwste inzichten, met de modernste apparatuur. Elke patiënt heeft zijn eigen tandarts voor alle reguliere behandelingen waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

Behandelingen

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde.

U kunt bij ons terecht voor o.a:

Behandel ruimte New York

Behandel ruimte Amsterdam

Zoekt u een nieuwe tandarts in Amsterdam?

Tandartspraktijk Zee Care Dental op Amsterdam Zeeburgereiland is een moderne en vooruitstrevende praktijk op het gebied van Mondzorg.

In onze praktijk wordt u altijd door dezelfde tandarts en/of mondhygiënist geholpen en voorafgaand aan één behandeling duidelijk geïnformeerd. Hierdoor voelt u zich snel op uw gemak bij de tandarts. Het behandelplan wordt samen met u opgesteld en besproken.

Onze tandartsenpraktijk is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met tandartsangst en kinderen. Zowel volwassenen als kinderen die bang zijn voor de tandarts kunnen bij ons rekenen op veel begrip, geduld en een aangepaste behandeling.

Onze standaard voor een tevreden patiënt is dat u uw familie en beste vrienden aan ons toevertrouwd.

Back To Top