skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Huisregels

Social Rating
4.4
Based on 30 reviews
Google Rating
4.4
Based on 30 reviews
js_loader

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit van zorg te geven en hebben veel aandacht voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers. Daarom hanteren we binnen de praktijk de onderstaande huisregels. Zo zorgen we samen met u voor een plezierige, open en veilige praktijkomgeving.

Uw bezoek

– Het is prettig als u op tijd aanwezig bent, zodat wij iedereen op de afgesproken tijd kunnen helpen.
– Kan uw gemaakte afspraak niet doorgaan? Geef dit dan telefonisch of via de mail aan ons door. U kunt uw afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren.
– Bij spoedgevallen en pijnklachten kunt u tijdens openingstijden direct contact met de praktijk opnemen. Buiten openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst 0900-8602.
– Vanwege uw veiligheid en de veiligheid van anderen hanteren wij gedurende de corona periode, naast de regulier geldende richtlijnen van de WIP, de volgende extra maatregelen en vragen wij aan u om deze maatregelen na te leven: Houd waar mogelijk 1.5 meter afstand van elkaar. Graag gebruik maken van desinfecterende alcohol bij binnenkomst.

Privacy

Respecteer de privacy van patiënten en medewerkers, ook op sociale media.
Wilt u een foto-, film- of geluidsopname maken? Vraag dan vooraf toestemming aan degenen die in beeld komen of te horen zijn.

Veiligheid

Wij gaan respectvol met elkaar om. Uit daarom geen fysiek en/of verbaal geweld, discriminatie, (seksuele) intimidatie of ander ongewenst gedrag. Bij diefstal, vernieling en agressie doen wij aangifte bij de politie.
Ziet u een onveilige situatie? Meld dit dan bij de balie.

Consumptie en afval

Roken mag, maar alleen buiten de praktijk. Het gebruik van alcohol en drugs in de praktijk is niet toegestaan. Help ons de praktijk schoon te houden en gooi uw afval in de afvalbak.

Eigendommen

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van uw eigendommen. Gevonden voorwerpen kunt u afgeven bij de receptie. Hier kunt u ook terecht voor alle teruggevonden voorwerpen.

Suggesties en opmerkingen

Heeft u een suggestie, opmerking, compliment of klacht? Dan horen wij dat graag. U kunt ze altijd aan ons doorgeven, bij de behandelaar, via de mail of telefoon.

Back To Top