skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tanden bleken

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Tanden laten bleken bij de tandarts

Krijg weer stralend witte tanden door jouw tanden te laten bleken. Het gebit is een belangrijk onderdeel van jouw uitstraling. Na de ogen kijken mensen vaak het eerste naar de glimlach. Je wilt daarom dat jouw gebit er mooi uitziet, maar een gebit is moeilijk mooi te houden. Dankzij ons leefpatroon, zoals eet- of drinkgewoonten, kunnen tanden langzamerhand verkleuren. Door jouw tanden te laten bleken bij Zee Care Dental krijg je weer een mooie, witte, stralende glimlach. Jouw leven krijgt een nieuwe impuls. Durf weer te lachen en ga vol zelfvertrouwen de deur uit. Kom bij ons langs om jouw tanden te laten bleken in Amsterdam.

Tanden bleken Amsterdam Zeecare Dental

 

Wat is tanden bleken?

Het is niet vanzelfsprekend dat je van nature witte tanden hebt. De tanden van de meeste mensen zijn wat gelig. Je kunt er dan voor kiezen om jouw tanden te laten bleken bij de tandarts. Het doel van tanden bleken is jouw tandkleur witter te maken. Het bleken gebeurt met een product dat de natuurlijk intrinsieke kleur van jouw tanden wijzigt. Bij gelijkmatige gele verkleuringen wordt het beste resultaat behaald. Je krijgt weer stralend witte tanden en een mooie glimlach vol met zelfvertrouwen.

Het resultaat van bleken

Het is niet altijd even goed in te schatten of het gewenste resultaat daadwerkelijk behaald wordt. Het glazuur en tandbeen is tijdelijk poreuzer door het bleken. Hierdoor kunnen kleurstoffen gemakkelijker doordringen. De verkleuring komt sneller terug bij mensen die roken, veel koffie of veel thee drinken. Daarnaast verkleuren gebleekte tanden, net als niet-gebleekte tanden, op den duur door veroudering. Het resultaat van gebleekte tanden is in de meeste gevallen tot een jaar na het bleken zichtbaar. Vanaf dit moment kan er een zichtbare achteruitgang van het blekingsresultaat optreden. Bij jongere mensen is het blekingsresultaat duurzamer dan bij oudere mensen. Laat je vooral informeren door onze tandartsen, wij beantwoorden graag jouw vragen.

 

 

 

De voordelen van tanden laten bleken

De voordelen van tanden bleken bij de tandarts zijn:

  • Vanuit hygiënisch oogpunt is een tandbleekbehandeling goed, aangezien waterstofperoxide een reinigende werking heeft op jouw tanden en tandvlees.
  • De tandkleur wordt aanzienlijk verbeterd bij gelijkmatige verkleuringen, waardoor je weer zelfverzekerd kan glimlachen.
  • Bij dode tanden zorgt bleken ervoor dat het kleurverschil met jouw andere tanden geëgaliseerd wordt.

De nadelen van tanden laten bleken

Tanden bleken heeft ook nadelen, dit zijn:

  • Het resultaat wordt in de loop van de tijd minder.
  • Om van witte tanden te blijven genieten, moet je regelmatig de behandeling herhalen.
  • Je kunt beter stoppen met roken wanneer je jouw tanden wilt laten bleken.
  • Het is niet raadzaam om jouw tanden te laten bleken bij de tandarts wanneer je zwanger bent of in de borstvoedingsperiode zit.

 

Back To Top