skip to Main Content

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

LEES HIER
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Kroon en brugwerk

Social Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader

Kroon en brugwerk laten aanbrengen

Kroon en brugwerk biedt de oplossing wanneer jouw tanden toe zijn aan restauratie. Je kan dit laten doen bij een afgebroken tand of kies of bij grote gaatjes. Wanneer het niet meer mogelijk is om een facing of vulling te plaatsen, biedt een porseleinen kroon mogelijkheden. Kronen hebben een natuurlijke kleur. Je ziet geen verschil tussen de kroon en jouw eigen, echte tanden. Zee Care Dental helpt jou graag jouw gebit mooi te houden, door middel van ons kroon en brugwerk.

Kroon en brugwerk Amsterdam Zeecare

Het kroon en brugwerk van Zee care Dental

Goede zorg en aandacht bevordert de kwaliteit van ieder gebit. Dit weten wij als geen ander. Daarom helpen wij jou graag met kroon en brugwerk. Een kroon plaatsen of brug plaatsen in Amsterdam doen wij door middel van goede service, goede klachtenbehandeling en door het geven van zorgvuldige informatie. Door jou voorafgaand aan de behandeling goed te informeren, laten wij je beter op jouw gemak voelen bij ons. Je komt niet voor verrassingen te staan. Samen met jou stellen wij het behandelplan op, dat we vervolgens uitvoerig met je bespreken. Wij bieden:

  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.

Wat doet een kroon of brug?

Kroon is de benaming voor het zichtbare deel van jouw tand of kies. De kroon moet vervangen worden wanneer deze ernstig beschadigd of misvormd is. Bij het plaatsen van een kroon wordt er een kapje over de afgeslepen tand of kies gezet. Een brug plaatsen is de manier die gebruikt wordt om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Een brug bestaat uit een kunsttand en twee kronen. Met cement wordt de brug vastgezet aan één of twee aangrenzende tanden. Kroon- en brugwerk leveren beide een mooie en gezonde uitstraling van het gebit op.

Een kroon of brug plaatsen: de kosten

Wij baseren de kosten van een kroon plaatsen of brug plaatsen in Amsterdam op de vastgestelde tarieven van de Nederlanndse Zorgautoriteit. Dit is natuurlijk afhankelijk van de behandeling. We houden met kroon- en brugwerk rekening met de status van jouw gebit en jouw eigen persoonlijke voorkeur.

Schrijf je in voor kroon- en brugwerk

Mocht je kroon- en brugwerk willen laten uitvoeren, schrijf je dan bij ons in als klant. Met veel persoonlijke aandacht voor onze patiënten, kunnen wij een kroon plaatsen of een brug plaatsen in Amsterdam. Vul ons inschrijfformulier in of stuur ons een e-mail naar amsterdam@zeecaredental.nl. Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je spoedig op.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top