skip to Main Content

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

LEES HIER
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tanden Facings

Social Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader

Tanden facings plaatsen Amsterdam

Tanden facings worden gebruikt om het uiterlijk van jouw gebit te verfraaien. Je kunt hiervoor kiezen als je wittere tanden wilt, afgebroken tanden wilt laten repareren, spleetjes tussen jouw tanden wilt opvullen of scheve tanden wilt maskeren. Het is een tandheelkundige restauratie door een schildje van porselein of keramiek op de tand te plaatsen. Wil jij ook weer kunnen lachen vol zelfvertrouwen en met een stralende glimlach door het leven? Laat dan jouw tanden facings plaatsen in Amsterdam bij Zee Dental Care.

Tanden Facings Amsterdam

Wij bieden de beste klachtenbehandeling

We zijn gespecialiseerd in goede klachtenbehandeling. Ook zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Onze tandartsen weten dat goede zorg en aandacht de kwaliteit van jouw gebit verbetert. Daarom bieden wij altijd goede service en persoonlijke aandacht aan onze patiënten tijdens het tanden facings plaatsen in Amsterdam. Daarnaast bieden wij:

  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • 4,5/5 sterren op Google.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.

Kiezen tussen twee typen facings

Je kunt kiezen uit composiet-facings of porseleinen-facings. Ze werken hetzelfde, alleen in het materiaal zitten belangrijke verschillen. Composiet-facings zijn in één behandeling aan te brengen. Je kunt er direct van genieten. Ook zijn ze relatief goedkoop in vergelijking met porseleinen-facings. De nadelen van composiet-facings zijn echter dat ze sneller verkleuren en een minder lange levensduur hebben. De facings van porselein verkleuren niet en laten je er langer van genieten. Je hebt er wel meerdere behandelingen voor nodig. Je kunt de kosten van de twee typen tanden facings vergelijken bij onze tarieven, die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Het behandelplan voor tanden facings

Voordat de behandeling plaatsvindt, vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. Door het geven van zorgvuldige informatie over de mogelijkheden, kunnen wij samen met jou een behandelplan opstellen en bespreken. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Wij doen er alles aan om jou op je gemak te laten voelen, zodat wij je van hoogwaardige kwaliteit tanden facings kunnen voorzien.

Schrijf je in voor tanden facings plaatsen in Amsterdam

Wil je in jouw gebit tanden facings laten plaatsen in Amsterdam? Schrijf je gerust in bij ons als klant door ons inschrijfformulier in te vullen of ons te mailen. Ons e-mail adres is amsterdam@zeecaredental.nl. Wij willen je verzoeken om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat wij telefonisch contact op kunnen nemen.

Back To Top