skip to Main Content

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

LEES HIER
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Kunstgebit

Social Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader

Kunstgebit of kunstgebit reparatie in Amsterdam

Een kunstgebit dient als vervanging voor jouw eigen tanden of kiezen wanneer je jouw eigen tanden of kiezen niet meer hebt. Aangezien het gebit een belangrijk onderdeel vormt van jouw uitstraling, wil je niet met gaten in het gebit of misschien zelfs met een gebit zonder tanden lopen. Een kunstgebit zorgt ervoor dat jouw gebit zijn natuurlijke uitstraling behoudt. De tandartsen van Zee Dental Care zijn gespecialiseerd om jou van een hoogwaardig kunstgebit te voorzien. Heb je al een kunstgebit, maar is deze beschadigd? Ook voor een kunstgebit reparatie in Amsterdam kun je bij ons terecht.

Wij zijn een moderne, innovatieve tandartspraktijk

Doordat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde, helpen wij je aan een hoogwaardig kunstgebit. Wij staan bekend om onze goede klachtenbehandeling, goede service en het geven van zorgvuldige informatie. Onze tandartspraktijk is niet alleen innovatief, maar ook modern. Met persoonlijke zorg en aandacht verbeteren wij de kwaliteit van jouw gebit. Van ons kunt u verwachten:

  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.

Kunstgebit Amsterdam Zeecare Dental

Hoeveel geld kost een kunstgebit?

Wij maken gebruik van de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit. De kosten van een kunstgebit of kunstgebit reparatie verschillen per persoon. De prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de behandeling, het type kunstgebit en de techniekkosten. Wij informeren je graag voorafgaand aan de behandeling over de mogelijkheden. Vervolgens gaan we samen met jou het behandelplan opstellen en bespreken.

Schrijf je in voor een kunstgebit of kunstgebit reparatie

Voor een kunstgebit of kunstgebit reparatie in Amsterdam, kun je bij ons terecht door je in te schrijven als klant. Je schrijft je in door te mailen naar amsterdam@zeecaredental.nl of door het invullen van ons inschrijfformulier. Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat wij telefonisch contact met je kunnen opnemen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top