skip to Main Content

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

LEES HIER
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Kindertandarts

Social Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader

Kindertandarts in Amsterdam

Het is belangrijk om je kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de kindertandarts. Een kindertandarts is een tandarts die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van kindertandheelkunde. Door kinderen kennis te laten maken met een tandartsenpraktijk al voordat ze een behandeling nodig hebben, kunnen wij van een bezoek aan de tandarts een leuke ervaring maken. Op speelse wijze laten wij kinderen de beweegbare stoel zien, onze medewerkers en de instrumenten. Zee Dental Care beschikt over een gespecialiseerde tandarts voor kinderen in Amsterdam. Angst voorkomen is altijd beter dan genezen, neem daarom je kind mee naar onze kindertandarts.

Persoonlijke aandacht voor kinderen

In onze tandartspraktijk willen wij al onze patiënten voorzien van persoonlijke aandacht. Dit geldt ook voor kinderen. Onze tandarts voor kinderen biedt niet alleen goede klachtbehandeling, maar staat je ook bij met goede service en zorgvuldige informatie. Voorafgaand aan de behandeling informeren we je altijd wat er gaat gebeuren. Samen met jou en jouw kind kunnen wij vervolgens een behandelplan opstellen en bespreken. Wij leggen alles uit op het niveau van het kind, zodat jouw kind ook snapt wat de behandeling inhoudt. Hierdoor komt niemand voor verrassingen te staan en weet jouw kind wat er van hem of haar verwacht wordt. Je wordt bij ons altijd door dezelfde kindertandarts in Amsterdam geholpen. Hierdoor voelt jouw kind zich snel op zijn of haar gemak bij onze tandarts.

Kindertandarts-Amsterdam

Preventieve behandelingen bij kinderen

Onze kindertandarts in Amsterdam voert een aantal preventieve behandelingen uit om het gebit van jouw kind gezond te houden. Een tandarts voor kinderen kan de kiezen van jouw kind sealen. Met sealen dekken we de groeven van kiezen af met een dunne laag kunsthars of fluoridehoudend cement. Dit voorkomt gaatjes. In de kindertandheelkunde is fluoride ook een belangrijke methode voor een gezond gebit. Fluoride zorgt ervoor dat tanden en kiezen sterker worden. Fluoride mag je echter enkel in een lage concentratie gebruiken om gezondheidsredenen. Wij hanteren hierbij het advies van het Ivoren Kruis.

Kindertandarts Zeecare Dental Amsterdam

Meer informatie over Zee Dental Care

Wij zijn een moderne en innovatieve tandartsenpraktijk die zich bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kindertandheelkunde in Amsterdam. Onze kindertandarts verbetert met goede zorg en aandacht de kwaliteit van ieder gebit. Daarbij geven wij je informatie om het gebit van jouw kinderen mooi en gezond te houden. Denk aan tips voor het poetsen of voedingsadvies. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in kindertandheelkunde, bieden wij:

  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.

Het eerste tandartsbezoek

Een bezoekje aan de tandarts zou net zo normaal moeten zijn als naar de dokter gaan. Of zelfs een bezoek naar de slager. Jouw kind hoeft hier niet tegenop te zien. Daarom raden wij je aan om jouw kind vanaf 2 jaar mee te nemen naar onze tandarts voor kinderen in Amsterdam. Wij maken dan kennis met jouw kind en laten hem of haar wennen aan onze kindertandarts en de omgeving van onze tandartsenpraktijk. Laat vooral aan jouw kind zien dat jij niet bang bent voor de tandarts. Wanneer jij niet bang bent, is jouw kind dat ook niet.

Hoe wij omgaan met tandartsangst

Zijn jouw kinderen bang voor de tandarts? Of heb jij zelf tandartsangst? Je bent zeker niet de enige. Sommige mensen zijn zelfs zo bang dat ze helemaal niet meer naar de tandarts gaan. Wanneer je jouw gebit niet meer laat controleren of behandelen, is de kans groter dat je gebitsproblemen krijgt. Stel dus nooit een tandartsbezoek uit en laat jouw angst je niet weerhouden om naar onze tandartsenpraktijk te komen. Onze kinderarts is erin gespecialiseerd om kinderen op hun gemak te laten voelen. Wij praten over de angst en nemen ruim de tijd voor een behandeling. Wij bieden veel begrip, geduld en een aangepaste behandeling bij tandartsangst. Kindertandheelkunde is namelijk gebaseerd op vertrouwen.

Tarieven van kindertandheelkunde

Tussen het 4e en 21e levensjaar ontstaan in een mensengebit de meeste gaatjes. Daarom vinden wij het belangrijk om extra veel aandacht en tijd te besteden aan deze leeftijdsgroep. Onze kindertandheelkunde tarieven zijn afhankelijk van het soort behandeling dat de kindertandarts moet uitvoeren. Wij baseren onze prijzen op de vastgestelde prijzen van de Nederlandse Zorgautoriteit. Wil je hier meer over weten? Vraag gerust! Wij helpen je graag.

Schrijf je in bij de kindertandarts!

Wil je samen met jouw kind(eren) een bezoek brengen aan onze kindertandarts in Amsterdam? Schrijf je via ons inschrijfformulier of per mail bij ons in als klant. Per mail bereik je ons op amsterdam@zeecaredental.nl. Laat gerust je telefoonnummer achter. Wij bellen je spoedig op om contact met je op te nemen.

Back To Top