skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Kids

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Kindvriendelijke behandelingen

voor kinderen in Amsterdam. Wij maken dan kennis met jouw kind en laten hem of haar wennen aan onze kindertandarts en de omgeving van onze tandartsenpraktijk.

Het is belangrijk om je kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts. Daarom raden wij je aan om jouw kind vanaf 2 jaar mee te nemen. Door kinderen kennis te laten maken met een tandartspraktijk al voordat ze een behandeling nodig hebben, kunnen wij van een bezoek aan de tandarts een leuke ervaring maken. Op speelse wijze laten wij kinderen de beweegbare stoel zien, onze medewerkers en de instrumenten.  Angst voorkomen is altijd beter dan genezen, neem daarom je kind vanaf jonge leeftijd mee naar onze praktijk. Laat bovendien vooral aan jouw kind zien dat jij niet bang bent voor de tandarts. Wanneer jij niet bang bent, is jouw kind dat ook niet.

Persoonlijke aandacht voor kinderen

In onze tandartspraktijk willen wij al onze patiënten voorzien van persoonlijke aandacht. Dit geldt ook voor kinderen. Onze tandarts biedt niet alleen goede klachtbehandeling, maar staat je ook bij met goede service en zorgvuldige informatie. Voorafgaand aan de behandeling informeren we de ouders altijd wat er gaat gebeuren. Wij leggen alles uit op het niveau van het kind, zodat jouw kind ook snapt wat de behandeling inhoudt. Hierdoor komt niemand voor verrassingen te staan en weet jouw kind wat er van hem of haar verwacht wordt. Je wordt bij ons altijd door dezelfde tandarts geholpen. Hierdoor voelt jouw kind zich snel op zijn of haar gemak bij onze tandarts. Onze tandarts heeft ruime ervaring met angstige kinderen en heeft zich jarenlang verdiept in kindertandheelkunde.

Preventieve behandelingen bij kinderen

In onze praktijk besteden we aandacht aan mondgezondheid van kinderen. Wij zijn van mening dat preventie beter, effectiever en goedkoper dan genezing is. Daardoor krijgen kinderen bij ons preventieve instructies en behandelingen o.a fluoride applicatie.

Kindertandarts Zeecare Dental Amsterdam

 

Hoe wij omgaan met tandartsangst

Zijn jouw kinderen bang voor de tandarts? Of heb jij zelf tandartsangst? Je bent zeker niet de enige. Sommige mensen zijn zelfs zo bang dat ze helemaal niet meer naar de tandarts gaan. Wanneer je jouw gebit niet meer laat controleren of behandelen, is de kans groter dat je gebitsproblemen krijgt. Stel dus nooit een tandartsbezoek uit en laat jouw angst je niet weerhouden om naar onze tandartsenpraktijk te komen. Onze tandarts is erin gespecialiseerd om kinderen op hun gemak te laten voelen. Wij praten over de angst en nemen ruim de tijd voor een behandeling. Wij bieden veel begrip, geduld en een aangepaste behandeling bij tandartsangst. Kindertandheelkunde is namelijk gebaseerd op vertrouwen.

Tarieven van kindertandheelkunde

Voor alle kinderen onder de 18 worden alle behandelingen volgens NZA vergoed door de zorgverzekeraars. Voor orthodontische behandelingen gelden er andere regels.

 

Back To Top