skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Betalingen

Social Rating
4.4
Based on 30 reviews
Google Rating
4.4
Based on 30 reviews
js_loader

Betalingen volgens tarieven Nza

De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid.

Infomedics
Wij zorgen liever voor uw gebit, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het sturen en het innen van de nota’s over aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders.

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics, waarna zij controleren of deze gedekt wordt door uw verzekering. Als u niet (volledig) verzekerd bent voor de behandeling ontvangt u alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum.

Digitale rekening

Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, kunt u uw rekening voortaan ook digitaal ontvangen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit bij ons aan tijdens uw volgende bezoek.

Heeft u vragen over uw nota? Op de website (www.infomedics.nl) vind u veel antwoorden en vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, neem dan contact op met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900.

Contactgegevens Infomedics

Website: www.infomedics.nl
Telefoonnummer: 036-2031900
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.

Back To Top