skip to Main Content

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

LEES HIER
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Wortelkanaalbehandeling

Social Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
js_loader

Wortelkanaalbehandeling Amsterdam

Wanneer is een wortelkanaalbehandeling nodig? Een wortelkanaalbehandeling, ook wel endodontologie genoemd, wordt toegepast wanneer jouw wortelkanalen ontstoken zijn. Dit is niet natuurlijk te genezen. De ontsteking kan zich juist uitbreiden wanneer je hier niets tegen doet. De wortelkanalen staan namelijk via de wortelpunt in verbinding met het bot. Hierdoor kan de ontsteking zich naar dit gebied verplaatsen. Twijfel je erover of jouw wortelkanalen ontstoken zijn? Maak een afspraak bij Zee Care Dental en wij helpen je graag. Wij zijn gespecialiseerd in endodontologie. Voor een goed verloop van een wortelkanaalbehandeling in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres.

Wortelkanaalbehandeling Amsterdam Zeecare Dental

Redenen voor een wortelkanaalbehandeling bij Zee Care Dental

Als geen ander weten wij dat goede zorg en aandacht bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van jouw gebit. Daarom bieden we je bij een wortelkanaalbehandeling: goede klachtenbehandeling, goede service en zorgvuldige informatie. Wij zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de hoogte. Onze tandartspraktijk is innovatief en modern, daarnaast zijn wij:

  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.

Wij stellen samen met jou een behandelplan op

Bij ons voel jij je altijd op je gemak in onze tandartspraktijk. Ook wanneer je heel angstig bent voor de tandarts. Wij tonen veel begrip en geduld en stellen een aangepaste behandeling samen voor kinderen of volwassenen met tandartsangst. We informeren je altijd duidelijk en goed voorafgaand aan een wortelkanaalbehandeling. Vervolgens stellen we samen met jou een behandelplan op en bespreken deze uitvoerig. In onze praktijk richten wij ons met veel persoonlijke aandacht op onze patiënten om jou een goede behandeling te kunnen geven.

Onze wortelkanaalbehandeling in Amsterdam

Tijdens onze wortelkanaalbehandeling in Amsterdam, verwijderen wij het ontstoken en dode weefsel. Dit doen wij door de omgeving rondom het ontstoken gebied te verdoven en vervolgens jouw tand of kies aan de bovenkant open te maken. Ook reinigen wij jouw tand of kies met desinfecterende vloeistof. De ruimte die is ontstaan na het openmaken wordt opgevuld met vulling. Door de verdoving is de behandeling pijnloos. De tarieven die wij hanteren voor onze wortelkanaalbehandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Wortelkanaalbehandeling Amsterdam Zeecare

Schrijf je in voor een wortelkanaalbehandeling in Amsterdam

Mocht je een wortelkanaalbehandeling bij ons willen laten doen, dan verzoeken wij je om je bij ons in te schrijven. Je inschrijven doe je door het invullen van ons inschrijfformulier of door ons een mail te sturen naar amsterdam@zeecaredental.nl. Wil je meer weten of heb je vragen? Vermeld gerust je telefoonnummer, zodat wij je telefonisch kunnen bereiken.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top