skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandarts Zeeburgereiland

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Tandarts gezocht in Zeeburgereiland?

Wil jij een nieuwe, goede tandarts? Zee Care Dental is op het gebied van mondzorg een vooruitstrevende tandartspraktijk in Zeeburgereiland. Door je altijd naar dezelfde tandarts en/of mondhygiëniste te laten gaan, willen wij je snel op jouw gemak laten voelen. Wij geven jouw gebit een mooie, gezonde uitstraling. Daarnaast zorgen wij er met persoonlijke aandacht voor dat jij altijd als tevreden patiënt onze tandartspraktijk verlaat. Wil jij ook onze tandarts bezoeken? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in als klant!

Tandarts Zeeburgereiland Zeecare Amsterdam

De beste tandartspraktijk van Zeeburgereiland

Onze tandartspraktijk in Zeeburgereiland staat bekend als modern en innovatief. Dit komt doordat wij ons continu bezig houden met alle ontwikkelingen in de tandheelkunde. Wij blijven onze klachtenbehandeling vernieuwen, zodat wij je altijd de beste service kunnen geven. Onze tandarts zal je altijd zorgvuldig informeren voor de behandeling. Hierdoor weet je niet alleen wat er gaat gebeuren, maar kunnen wij ook samen met jou een behandelplan uitwerken. Wij hopen dat jij je hierdoor op jouw gemak voelt bij ons. Wat je nog meer van ons kunt verwachten is:

  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.

Hoe verbeter je de kwaliteit van het gebit?

De kwaliteit van het gebit verbeter je door middel van goede zorg en aandacht. Ga daarom regelmatig voor controle naar de tandarts en bezoek de mondhygiëniste. Beide specialisaties hebben het doel om jouw gebit niet alleen gezond, maar ook mooi te houden. Blijken er gebitsproblemen bij jou aanwezig te zijn? Wij geven direct aan welke vervolgbehandeling nodig is. Daarnaast doorlopen wij met jou de dagelijkse mondverzorging. Terwijl onze tandarts jouw tanden en kiezen restaureert, legt onze mondhygiëniste de focus op het voorkomen van tand- en/of tandvleesproblemen.

De behandelingen van onze tandarts

Onze tandarts is in verschillende behandelingen gespecialiseerd. Ook in speciale behandelingen bij tandartsangst of voor kinderen. Je kunt naar onze tandartspraktijk in Zeeburgereiland voor:

Ben je benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen? Wij hanteren dezelfde prijzen als de vastgestelde prijzen van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Tandarts Zeeburgereiland Kunstgebit

Schrijf je in voor de tandarts in Zeeburgereiland!

Schrijf je bij ons in als klant via onze website of per mail om een afspraak te maken met de tandarts van onze tandartspraktijk in Zeeburgereiland. Via onze website schrijf jij je in door het ons inschrijfformulier in te vullen. Per mail zijn wij te bereiken op amsterdam@zeecaredental.nl. Wij raden het aan om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat wij je telefonisch kunnen bereiken.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top