skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Cosmetische tandheelkunde Amsterdam

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Professionele cosmetische tandheelkunde in Amsterdam

De cosmetische tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd, kijkt verder dan de functionele mondzorg doet. Het is gericht op de uiterlijke verfraaiing van jouw gebit. In de cosmetische tandheelkunde kliniek van Zee Care Dental nemen we graag de onzekerheden over jouw gebit weg. Met cosmetische tandheelkunde in Amsterdam ga je voortaan weer met een zelfverzekerde, stralende glimlach door het leven.

cosmetische tandheelkunde Amsterdam

Redenen voor cosmetische tandheelkunde

Het kan zijn dat jouw gebit uitstekend functioneert, dat je nooit last hebt gehad van gaatjes en jouw tandvlees gezond is, maar dat je toch onzeker bent over jouw gebit. Van deze onzekerheid wil je natuurlijk af. Het kan je in het dagelijks leven enorm belemmeren wanneer je niet meer vrijuit durft te lachen. Jouw gebit is er niet om te verbergen, maar om te laten zien. Onze cosmetische tandheelkunde in Amsterdam biedt voor jou de oplossing bij gebitsproblemen. Hierbij kun je denken aan:

  • Afgebroken tanden
  • Scheve tanden
  • Ontbrekende tanden
  • Verkleurde tanden

Verschillende soorten behandelingen

In onze cosmetische tandheelkunde kliniek, zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk, om jouw gebit mooier te maken. Wanneer je wittere tanden wilt, kun je ervoor kiezen om jouw tanden te laten bleken of facings te laten plaatsen. Facings worden gezien als witte schildjes op de tanden, die jouw tanden witter en recht maken. Ook is het mogelijk om kronen en bruggen te laten aanbrengen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en stellen vervolgens samen met jou een behandelplan op. Onze tarieven zijn gebaseerd op de tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Wij bieden persoonlijke aandacht aan patiënten

Wij willen dat jij je op jouw gemak voelt in onze cosmetische tandheelkunde kliniek. Om deze reden richten wij ons met veel persoonlijke aandacht tot onze patiënten. Wij helpen je met goede service, doordat wij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Daarnaast zijn we modern, innovatief en bieden we een goede klachtenbehandeling. Tot slot bieden wij je met onze cosmetische tandheelkunde in Amsterdam de volgende voordelen:

  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.

Schrijf je in voor cosmetische tandheelkunde in Amsterdam

Schrijf je bij in bij onze cosmetische tandheelkunde kliniek, zodat wij jou aan een stralende lach kunnen helpen. Vul ons inschrijfformulier in of mail ons via amsterdam@zeecaredental.nl. Laat jouw telefoonnummer achter als je telefonisch contact prefereert. Wij zorgen ervoor dat we jou bellen op het doorgegeven telefoonnummer.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top