skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandarts Amsterdam-Oost

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Onze tandarts verbetert de kwaliteit van ieder gebit

Door regelmatig de tandarts te bezoeken verbeter je de kwaliteit van jouw gebit. Een gezond gebit vraagt namelijk niet alleen om een goede verzorging, maar ook om voldoende aandacht. Zee Care Dental is een tandartspraktijk in Amsterdam-Oost met gespecialiseerde tandartsen. Wij bieden verschillende behandelingen aan om jouw gebit zowel gezond als mooi te houden. Wij vinden het belangrijk dat jij onze tandartsenpraktijk als tevreden patiënt verlaat. Daarom richt onze tandarts zich met veel persoonlijke aandacht op jou tijdens iedere behandeling. Schrijf je bij ons in en profiteer van de voordelen van onze tandartspraktijk!

Tandarts Amsterdam-Oost Zeecare Dental

Een overzicht van onze behandelingen

Onze tandarts biedt meer aan dan alleen speciale behandelingen voor kinderen en bij tandartsangst. Wij doen:

De Nederlandse Zorgautoriteit heeft tarieven vastgesteld voor deze behandelingen. Wij hanteren deze tarieven in onze tandartspraktijk in Amsterdam-Oost.

Goede service en klachtenbehandeling

Van onze tandarts kun je een goede service en klachtenbehandeling verwachten. Voordat wij met de behandeling starten, geven wij je altijd zorgvuldige informatie. Door je goed en duidelijk te informeren, kunnen we samen een behandelplan opstellen. In onze tandartspraktijk in Amsterdam-Oost staat altijd dezelfde tandarts of mondhygiëniste voor je klaar. Hierdoor willen wij je op jouw gemak laten voelen. Verder bieden wij:

  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.

Periodieke controle en mondhygiëne combineren

Zowel periodieke controle, als een regelmatig bezoek aan de mondhygiëniste dragen bij aan het gezond houden van jouw gebit. Daarom combineren veel mensen dit. Het voordeel hiervan is dat je onze tandartspraktijk in Amsterdam-Oost maar één keer hoeft te bezoeken. Onze tandarts en mondhygiënist hebben een nauwe samenwerking. Terwijl onze mondhygiënist zich bezighoudt met het voorkomen van problemen in tanden of tandvlees, houdt onze tandarts zich bezig met het restaureren van tanden en kiezen. Wij bespreken tijdens de behandeling met jou de dagelijkse mondverzorging en de noodzaak van een eventuele extra behandeling wanneer wij gebitsproblemen constateren.

Wortelkanaalbehandeling (endodontologie)

Om ontstoken wortelkanalen te verhelpen voeren wij een wortelkanaalbehandeling uit. De tandarts verdooft het gebied rondom de ontsteking, maakt de tand of kies open aan de bovenkant, verwijdert het ontstoken en dode weefsel en reinigt de tand of kies met desinfecterende vloeistof. De ruimte die overblijft na het verwijderen van het ontstoken weefsel wordt opgevuld met een vulling. Door de verdoving verloopt een wortelkanaalbehandeling pijnloos.

Kunstgebit (reparatie)

Je kunt kiezen voor een kunstgebit wanneer er tanden of kiezen uit jouw gebit verloren zijn gegaan. Een kunstgebit vervangt dan jouw eigen gebit. Wanneer je al een kunstgebit hebt en deze beschadigd is, kan onze tandarts jouw kunstgebit repareren.

Cosmetische tandheelkunde (esthetische tandheelkunde)

Bij de volgende gebitsproblemen kan onze tandarts je met cosmetische tandheelkunde van dienst zijn:

  • Verkleurde tanden
  • Ontbrekende tanden
  • Afgebroken tanden
  • Scheve tanden

In de cosmetische tandheelkunde houden wij ons bezig met het uiterlijk van een gebit te verfraaien. Wij bieden verschillende behandelingen aan in onze tandartspraktijk in Amsterdam-Oost om jouw onzekerheid over jouw gebit weg te nemen, zodat jij je stralende glimlach weer durft te laten zien.

Tanden restaureren met kroon- en brugwerk

De kroon is het zichtbare deel van tanden en kiezen. Het kan zijn dat de kroon ernstig misvormd of beschadigd raakt. In dit geval moet je de kroon vervangen. Er kan een kapje over de afgeslepen tand of kies worden geplaatst, dit is jouw nieuwe kroon. Ook kan er brugwerk worden aangebracht. Een brug wordt gebruikt voor het vervangen van ontbrekende tanden of kiezen. Een brug, bestaande uit een kunsttand en twee kronen, wordt met cement vastgezet aan één of twee aangrenzende tanden. Je ziet in beide gevallen geen verschil met jouw eigen tanden, hierdoor heeft jouw gebit weer een mooie uitstraling.

Tandarts Amsterdam-OostAmsterdam kroon en brugwerk

Wil je witte tanden? Laat je tanden bleken

De meeste mensen hebben geen stralend witte tanden, maar gelige tanden. Als je hiervan af wilt, kun je jouw tanden bij de tandarts laten bleken. Wij wijzigen de intrinsieke kleur van jouw tanden, waardoor jouw tandkleur witter wordt. Voornamelijk bij gelijkmatige gele verkleuringen is het beste resultaat te behalen. Voor gebleekte tanden geldt wel dat zij, net als niet-gebleekte tanden, verkleuren na verloop van tijd. Het resultaat van gebleekte tanden is, voor de meeste mensen, tot een jaar na het bleken goed zichtbaar.

Schrijf je direct in bij de tandarts van Zee Care Dental

Je kunt je op twee manieren inschrijven bij onze tandartspraktijk in Amsterdam-Oost. Vul hiervoor ons inschrijfformulier in op de website of stuur ons een e-mail. Wij zijn per mail te bereiken op amsterdam@zeecaredental.nl. Voor telefonisch contact of bij vragen over onze tandarts, verzoeken wij je om jouw telefoonnummer achter te laten. Wij zullen je op dit telefoonnummer bellen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top