skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandarts Amsterdam-Noord

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Onze tandarts houdt jouw gebit gezond

Houdt jouw gebit gezond door regelmatig naar de tandarts te gaan. Je verbetert de kwaliteit van jouw gebit niet alleen met een goede verzorging, maar ook met goede en voldoende aandacht. De gespecialiseerde tandartsen van Zee Care Dental bieden allerlei behandelingen aan om jouw gebit mooi en gezond te houden. Wij willen dat jij onze tandartsenpraktijk in Amsterdam-Noord na iedere behandeling als tevreden patiënt verlaat. Wij richten daarom veel persoonlijke aandacht op onze patiënten, zodat jij je op je gemak voelt. Schrijf je snel in en maak een afspraak bij onze tandarts!

Tandarts Amsterdam-Noord Zeecare

Een moderne tandartsenpraktijk in Amsterdam-Noord

Onze tandartsenpraktijk in Amsterdam-Noord is zowel modern, als innovatief. Wij blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent tandheelkunde op de hoogte. Hierdoor bieden wij je een goede klachtenbehandeling. Met goede service en zorgvuldige informatie staat onze tandarts voor je klaar. Wij vinden het belangrijk om je voor een behandeling goed te informeren, zodat je weet wat je kan verwachten. Vervolgens willen we samen met jou een behandelplan bespreken. Wij bieden daarnaast:

  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.

Combinatie van mondhygiëne met periodieke controle

Om jouw gebit gezond en mooi te houden, moet je regelmatig naar de tandarts voor controle en naar de mondhygiëniste voor preventie. Vaak worden deze afspraken dan ook gecombineerd. Beide hebben hetzelfde doel voor ogen: de kwaliteit van jouw gebit optimaal houden. Toch zit er wel verschil in de werkzaamheden. Een tandarts houdt zich bezig met het restaureren van jouw tanden en kiezen. Wanneer wij tijdens een periodieke controle gebitsproblemen tegen komen, bespreken wij direct of er extra behandeling nodig is. Een mondhygiëniste focust zich juist op het voorkomen van tandvlees- en tandproblemen in jouw gebit. Daarbij nemen we de dagelijkse mondverzorging met jou door.

Een inzicht in onze behandelingen

Onze tandarts is gespecialiseerd in gerichte behandelingen voor kinderen en bij mensen met tandartsangst. Daarnaast bieden wij in onze tandartspraktijk in Amsterdam-Noord nog veel meer behandelingen aan. Deze behandelingen zijn:

De tarieven die wij in onze praktijk hanteren zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Tandarts Amsterdam-Noord Zeecare Dental

Schrijf je in bij onze tandarts!

Om gebruik te maken van onze diensten, vragen wij je om je in te schrijven als klant bij onze tandartspraktijk in Amsterdam-Noord. Dit kun je doen door ons inschrijfformulier in te vullen op de website of door ons een mail te sturen naar amsterdam@zeecaredental.nl. Laat voor telefonisch contact gerust jouw telefoonnummer achter, zodat wij je kunnen bellen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top