skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandarts Amsterdam-Zuidoost

Social Rating
4.4
Based on 30 reviews
Google Rating
4.4
Based on 30 reviews
js_loader

Houdt jouw gebit gezond dankzij een tandarts

Onze tandarts weet als geen ander dat het gebit een belangrijk onderdeel is van jouw uitstraling. Een mooie stralende lach valt meteen op. Hiervoor is het wel belangrijk dat jij jouw gebit gezond houdt. Door regelmatig naar de tandarts te gaan verbeter jij de kwaliteit van jouw gebit. De tandartsenpraktijk in Amsterdam-Zuidoost van Zee Care Dental zorgt ervoor dat jij ons altijd als tevreden patiënt verlaat, door jouw gebit met goede zorg en aandacht te behandelen. Maak snel een afspraak bij de tandarts door je bij ons in te schrijven!

Tandarts Amsterdam-Zuidoost Zeecare

Onze innovatieve tandartsenpraktijk in Amsterdam-Zuidoost

Doordat wij voortdurend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van de tandheelkunde, kunnen wij ons een innovatieve en moderne tandartsenpraktijk in Amsterdam-Zuidoost noemen. Wij zijn gespecialiseerd in goede klachtenbehandeling en helpen onze patiënten altijd met persoonlijke aandacht, goede service en zorgvuldige informatie. Wij stellen altijd samen met de patiënt een behandelplan op. Wat je nog meer van ons moet weten is:

  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.

Het belang van periodieke controle en mondhygiëne

Mondhygiëne en een periodieke controle zijn van groot belang om jouw gebit gezond en mooi te houden. Het zijn twee aparte specialisaties met hetzelfde doel. Daarom worden een afspraak bij de mondhygiëniste en de tandarts controle vaak gecombineerd. Terwijl een mondhygiëniste zich bezighoudt met het voorkomen van het ontstaan van tand- of tandvleesproblemen, richt de tandarts zich op het restaureren van kiezen en tanden. Constateert onze tandarts gebitsproblemen? Dan bespreken wij direct met jou of er een extra behandeling volgt. Ook nemen wij de dagelijkse mondverzorging door.

De behandelingen die wij aanbieden

Wij bieden verschillende behandelingen aan in onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuidoost. Onze tandarts is gespecialiseerd in:

Wij bieden ook speciale behandelingen aan voor kinderen of bij tandartsangst. De tarieven van alle behandelingen zijn gebaseerd op de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Tandarts Amsterdam-Zuidoost Zeecare Dental

Schrijf je bij ons in voor de tandarts!

Wil je onze tandarts bezoeken? Kom je dan vooral bij ons inschrijven als klant. Je schrijft je in bij onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuidoost door te mailen naar amsterdam@zeecaredental.nl of door het invullen van ons inschrijfformulier op de website. Vermeld gerust jouw telefoonnummer, zodat wij later telefonisch contact met je kunnen opnemen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top