skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Gebitsreiniging

Social Rating
4.4
Based on 30 reviews
Google Rating
4.4
Based on 30 reviews
js_loader

Waarom is gebitsreiniging belangrijk?

Gebitsreiniging is nodig om het ontwikkelen van tandsteen of schadelijke bacteriën boven en onder je tandvlees te voorkomen. Wanneer je dit niet goed doet, kunnen schadelijke gifstoffen vrijkomen die bloedend tandvlees of tandvleesontsteking veroorzaken. In de gebieden die je niet met poetsen, flossen of regelmatig reinigen bereikt, vinden deze opeenhopingen plaats. Om deze reden kan jouw tandarts gebitsreiniging aanbevelen. Kom voor goede gebitsreiniging naar Zee Care Dental. Wij zijn dé specialist in gebit reinigen in Amsterdam.

Gebitsreiniging Amsterdam Zeecare

De voordelen van Zee Care Dental

Wij zijn gespecialiseerd in gebitsreiniging. Daarnaast bieden wij jou nog veel meer. Onze focus ligt op goede service, persoonlijke aandacht voor onze patiënten, het geven van zorgvuldige informatie en goede klachtenbehandeling. De enige manier waarop jij de kwaliteit van jouw gebit verbeterd, is namelijk door goede aandacht en verzorging. Door ons altijd bezig te houden met de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde, zijn wij een innovatieve en moderne tandartsenpraktijk. Naast dat wij jouw gebit reinigen in Amsterdam, staan wij bekend om:

  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via infomedics.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.

Wat kost gebit reinigen in Amsterdam?

Onze tarieven voor gebitsreiniging komen overeen met de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit. Voordat wij de behandeling starten, informeren we je altijd duidelijk over de kosten. Ook over de behandeling zelf geven we informatie. Hierdoor kunnen we samen een behandelplan opstellen. Het is wel van belang dat je een ophoping van tandplaque en tandsteen vroegtijdig laat verwijderen. Doe je dit niet? Dan kan dit leiden tot botverlies of parodontitis, waar uitgebreidere behandelingen voor nodig zijn.

Wat gebeurt er tijdens gebitsreiniging

Gebitsreiniging wordt vaak uitgevoerd met een ultrasone reiniger. Deze ultrasone reiniger maakt gebruik van hoogfrequente trillingen. Hiermee wordt het tandsteen van de tand verwijderd. Door bij ons jouw gebit te laten reinigen in Amsterdam, maak je jouw tandvlees weer gezond. Onze mondhygiëniste helpt je verder een plan op te stellen om jouw gebit vervolgens ook gezond te houden.

Gebitsreiniging Amsterdam Zeecare Dental

Schrijf je bij ons in als klant voor gebitsreiniging

Schrijf je in als klant wanneer je bij ons jouw gebit wilt reinigen in Amsterdam. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar amsterdam@zeecaredental.nl of door ons inschrijfformulier op de website in te vullen. Mocht je vragen hebben over gebitsreiniging of telefonisch contact willen? Laat gerust jouw nummer achter en wij zorgen ervoor dat wij je spoedig opbellen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top