skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Implantologie

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Implantologie Amsterdam

Het doel van implantologie is het vervangen van één of meerdere tanden door tandimplantaten. Een implantaat betekent een kunstwortel binnen de tandheelkunde. Ook voor de ondersteuning van een kunstgebit kunnen implantaten gebruikt worden. Implantaten zijn gemaakt van titanium of zirkonium. Zowel het kaakbot, als omliggende tandvlees accepteren dit materiaal. Het lichaam stoot de implantaat niet af. Wil jij jouw tanden laten vervangen door tandimplantaten? Zee Care dental helpt jou aan een gespecialiseerde implantoloog voor implantologie in Amsterdam.

Wanneer ga je naar de implantoloog?

Implantologie biedt een uitkomst in de volgende gevallen:

  • Wanneer jouw prothese niet comfortabel in de mond aanvoelt.
  • Bij het (dreigend) verlies van één of meerdere tanden.
  • Als versterking van het kunstgebit.
  • Bij getrokken tanden of kiezen.

Implantologie Amsterdam Zeecare

Implantaten plaatsen door de tandarts

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van de tandheelkunde. Onze innovatieve, moderne tandartspraktijk helpt jou graag aan een ervaren implantoloog met de expertise om implantologie in Amsterdam goed uit te voeren. Wij informeren je altijd goed voordat wij een behandeling starten. Door samen een behandelplan op te stellen en te bespreken, weet jij wat je tijdens de behandeling kan verwachten. Implantaten plaatsen door de tandarts gebeurt onder plaatselijke verdoving. De genezing kan 8 tot 12 weken duren.

Implantologie Amsterdam Zeecare

Redenen om te kiezen voor onze tandartsenpraktijk

Wij leveren niet alleen een goede klachtenbehandeling. Wij geven zorgvuldige informatie en goede service door je te helpen aan goede implantologie in Amsterdam. Wij bieden zelf ook veel verschillende tandheelkundige behandelingen aan. Dit doen wij allemaal tegen betaalbare tarieven. De prijzen die wij gebruiken voor onze behandelingen komen overeen met de prijzen van de Nederlandse Zorgautoriteit. Wat wij je nog meer bieden:

  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • 4,5/5 sterren in Google.

Een bezoek aan de implantoloog? Schrijf je in!

Schrijf je bij ons in als klant en breng een bezoek aan de implantoloog om implantaten te laten plaatsen door de tandarts. Je schrijft je in bij onze tandartsenpraktijk door het invullen van ons inschrijfformulier op de website of door een mail te sturen naar amsterdam@zeecaredental.nl. Je kunt jouw telefoonnummer achterlaten als je wilt dat wij telefonisch contact met je opnemen om de implantologie in Amsterdam te bespreken.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top