skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Spoedtandarts

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Spoedhulp van tandarts nodig?

Wanneer je een tandarts met spoed in Amsterdam nodig hebt, staat de spoedtandarts van Zee Care Dental voor je klaar. In gevallen van spoed of acute pijn, bieden wij je zo snel mogelijk tandheelkundige hulp. Hoe sneller wij je kunnen behandelen, hoe beter dit is voor jouw gebit. Onze spoedtandarts houdt altijd ruimte over voor spoedgevallen. Wacht niet af en bel meteen ons spoednummer.

Spoedtandarts Amsterdam Zeecare Dental

Wanneer spreken we van een spoedgeval?

In eerste instantie bepaal je altijd zelf of er sprake is van spoed. Mocht je hierover twijfelen, dan raden wij het je aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen met jou inschatten wat de noodzaak is en hoe snel je een behandeling nodig hebt. Om je een idee te geven van mogelijke spoedgevallen waarbij een spoedtandarts nodig is, hebben wij de meest voorkomende voor je op een rij gezet:

  • Nabloedingen wanneer je jouw tanden of kiezen hebt laten trekken.
  • Uitgeslagen of loszittende tanden, bijvoorbeeld door een ongeval.
  • Een dikke wang met onhoudbare, ernstige kiespijn.
  • Ontstekingen van het tandvlees, pijn aan de kaakgewrichten en een gezwollen wang.
  • Een uitgevallen kroon of vulling.

De kosten van een spoedtandarts

Wanneer je een tandarts met spoed in Amsterdam nodig hebt, denk je vaak niet meteen aan de kosten. Toch is het belangrijk om te weten wat de tarieven van een spoedtandarts zijn, want doorgaans worden deze kosten niet verzekerd. Onze tarieven komen overeen met de tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Zee Care Dental handelt snel en adequaat

Bij ons kun je terecht voor een snelle en adequate behandeling bij spoedgevallen. Onze spoedtandarts verbetert met aandacht en zorg de kwaliteit van jouw gebit. Wij leveren altijd goede service aan onze patiënten. Dit doen wij door middel van persoonlijke aandacht, goede klachtenbehandeling en door het geven van zorgvuldige informatie. Voordat wij met de behandeling beginnen, informeren we je altijd goed. We stellen samen met jou het behandelplan op en bespreken deze uitvoerig. Verder kun je van ons verwachten:

  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • 4,5/5 sterren in Google.

Spoedtandarts Amsterdam

Bel onze spoedtandarts!

Bel ons spoednummer 0900-8602 voor een tandarts met spoed in Amsterdam. Onze spoedtandarts licht je in over de tijd waarop je behandeling plaatsvindt en de mogelijkheden van de behandeling. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen ontvangen? Geef dit gerust aan ons door. Wij doen er alles aan om je op jouw gemak te stellen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top