skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandarts expat

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Tandarts expat Amsterdam

Zee Care Dental is een professionele tandartspraktijk waar er speciaal een tandarts voor een expat werkzaam is. Onze tandarts heeft ervaring met expats en spreekt Engels. Met persoonlijke aandacht geven wij jou de behandeling die je nodig hebt. Wij informeren je altijd helder en goed voordat wij een behandeling starten, zodat je weet wat er zal gaan gebeuren. Hierdoor voel jij je snel bij onze tandarts op jouw gemak. Schrijf je in bij onze tandarts als expat en wij geven je de mondzorg die jij verdient.

Tandarts expat Amsterdam Zeecare Dental

Onze behandelingen voor een gezond gebit

In onze tandartspraktijk bieden wij verschillende behandelingen aan om jouw gebit gezond te houden. Wanneer je bang bent voor de tandarts, doen wij aangepaste behandelingen. Dit geldt ook voor kinderen. Wij nemen dan extra lang de tijd voor jouw behandeling, waarbij we je met geduld en begrip benaderen. Hierdoor hoef je geen angst meer te hebben voor onze tandarts als expat. De behandelingen die wij uitvoeren zijn:

 • Periodieke controle
 • Tanden bleken
 • Mondhygiëne
 • Kunstgebit (reparatie)
 • Kroon en brugwerk
 • Wortelkanaalbehandeling (endodontologie)
 • Cosmetische tandheelkunde

De tarieven van onze dentist expat in Amsterdam komen overeen met de vastgestelde prijzen van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Goede mondverzorging door onze tandarts expat

Zowel onze mondhygiëniste, als tandarts voor expat helpt jou de kwaliteit van jouw gebit goed te houden. Dit doen wij met aandacht en goede mondverzorging. Onze mondhygiëniste is gefocust op het voorkomen dat jij tand- of tandvleesproblemen krijgt, terwijl onze tandarts jouw tanden of kiezen restaureert. Gebitsproblemen behandelt onze dentist expat in Amsterdam door samen met jou een behandelplan op te stellen.

Onze tandartspraktijk heeft 4,5/5 sterren in Google

Onze moderne en innovatieve tandartspraktijk is continu bezig met alle ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Mocht je naar onze tandarts als expat gaan, dan kun je van ons goede service verwachten. Naast onze ervaring met expats en Engels sprekende tandartsen richten wij ons op goede klachtenbehandeling, waarbij wij jou zorgvuldige informatie geven. Daarnaast bieden wij:

 • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
 • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
 • 4,5/5 sterren in Google.
 • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
 • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.

Tandarts expat Amsterdam Zeecare

Schrijf je in voor de tandarts als expat

Je inschrijven bij onze tandarts als expat kun je op twee manieren doen. Ten eerste door het invullen van ons inschrijfformulier. Deze is op onze website te vinden. Ten tweede door ons een mail te sturen naar amsterdam@zeecaredental.nl. Bij vragen laat je gerust jouw telefoonnummer achter. Onze dentist expat in Amsterdam zal contact met je opnemen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top