skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandarts tarieven

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

De tandarts tarieven van Zee Dental Care

Wanneer je regelmatig naar de tandarts gaat, is het fijn om te weten wat de tandarts tarieven zijn. Regelmatige controle is noodzakelijk om je gebit gezond te houden, maar daar zijn wel kosten aan verbonden. Ben je benieuwd naar de tandarts kosten in Amsterdam van Zee Care Dental? Bekijk dan gerust onze tarieven. De Nederlandse Zorgautoriteit heeft prijzen voor verschillende tandheelkundige behandelingen vastgesteld. Wij hanteren deze tandarts tarieven.

Tandarts-tarieven-Zeecare-Dental

Zee Care Dental voor een verbeterde kwaliteit van het gebit

Je kan de kwaliteit van jouw gebit verbeteren met goede zorg en aandacht. Onze tandartsen helpen je daarbij. Hier staan betaalbare tandarts tarieven tegenover. Met behulp van zorgvuldige informatie, goede service en goede klachtenbehandeling zorgen wij dat jouw gebit gezond blijft zonder hoge tandarts kosten in Amsterdam. Wij beschikken verder over:

  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.

Wij zijn een moderne, innovatieve tandartspraktijk

Onze tandartsenpraktijk is zowel modern, als innovatief. Van de laatste en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde zijn wij op de hoogte. Hierdoor zijn onze tandarts tarieven altijd accuraat. Bij ons betaal je nooit te hoge tandarts kosten in Amsterdam.

Kom regelmatig terug voor controle

Periodieke controles zijn essentieel om jouw mond en gebit mooi en gezond te houden. Wij bespreken graag de dagelijkse mondverzorging met je door tijdens onze tandarts controle en indien nodig zullen we jouw mondhygiëne verbeteren. Blijkt het dat er problemen zijn in jouw gebit? Onze tandarts bespreekt samen met jou welke extra behandelingen nodig zijn. Kleine ingrepen doen we vaak op korte termijn. Uitgebreidere behandelingen volgen vaak na jouw instemming binnen enkele weken. Wij informeren je altijd voordat de behandeling plaatsvindt over de tandarts tarieven. Hierdoor kom je niet voor onverwachte kosten in Amsterdam te staan. Na je duidelijk en goed te informeren, kunnen we samen met jou het behandelplan bespreken en opstellen.

Tandarts tarieven Zeecare Dental Amsterdam

Schrijf je bij ons in als klant!

Om van onze goede service en scherpe tandarts tarieven gebruik te maken, verzoeken wij jou om je in te schrijven bij ons als klant. Dit is mogelijk per e-mail of door ons inschrijfformulier in te vullen. Voor contact per mail, mail je naar amsterdam@zeecaredental.nl. Laat jouw telefoonnummer achter als je wilt dat wij telefonisch contact met je opnemen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top