skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandvleesontsteking

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Wat te doen bij tandvleesontsteking?

Een tandvleesontsteking herken je vaak als jouw tandvlees begint te bloeden bij het poetsen of flossen. Het is belangrijk dat je jouw tandvlees goed blijft verzorgen om erger te voorkomen. Als je dit niet doet, kan de ontsteking leiden tot parodontitis. Parodontitis, ook wel parodontis genoemd, is een ernstige ontsteking aan het tandvlees die schade aan het tandvlees of bot veroorzaakt. Wanneer dit niet behandeld wordt, breng je de gezondheid van jouw tanden in gevaar. Is jouw tandvlees ontstoken? Kom bij een tandvleesontsteking naar Zee Care Dental, zodat wij jou ervan af kunnen helpen.

Tandvleesontsteking Amsterdam Zeecare Dental

Hoe herken je een parodontitis?

Niet alleen bloedend tandvlees bij het poetsen of flossen is een symptoom van een tandvleesontsteking. Wanneer jouw tandvlees gezond is, is het meestal roze van kleur. Bij parodontis kan het tandvlees rood van kleur zijn. Ook kan het tandvlees zich terugtrekken en opzwellen. Losse tanden en een slechte ademhaling zijn ook symptomen van parodontitis. Wanneer de infectie diep onder het oppervlak zit, hoeven de symptomen niet altijd zichtbaar te zijn.

Parodontis in Amsterdam behandelen

Wanneer je tandvlees is ontstoken en je dit niet laat behandelen, kan dit ernstige gevolgen hebben voor jouw gebit. Parodontis kan leiden tot tandverlies en gezondheidsproblemen, inclusief een hoger risico op hartaandoeningen. Een parodontoloog is erin gespecialiseerd om jouw tandvleesontsteking te behandelen. Met de juiste behandeling kunnen we de effecten van parodontitis stoppen en omkeren, zodat jouw gebit weer gezond wordt. Regelmatige tandartsafspraken moeten verdere complicaties voorkomen. Ook geven wij je goede poetsinstructies mee. Een gezond gebit vraagt om goede verzorging en aandacht.

De expert in tandvleesontsteking

Wij zijn de expert in het behandelen van een tandvleesontsteking in Amsterdam. Hierbij maken wij gebruik van dezelfde tarieven als de tarieven die door de Nederlandse Zorgautoriteit zijn vastgesteld. Wij focussen ons niet alleen op een goede klachtenbehandeling, maar ook op goede service en het geven van zorgvuldige informatie. Verder zijn wij:

  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • 4,5/5 sterren in Google.

Tandvleesontsteking Amsterdam Zeecare Dental

Schrijf je in bij onze parodontoloog

Onze parodontoloog helpt jou graag van jouw tandvleesontsteking af. Hiervoor verzoeken wij je om je bij ons in te schrijven als klant. Dit kan via ons inschrijfformulier op de website of per mail. Mail ons naar amsterdam@zeecaredental.nl en laat je telefoonnummer achter. Wij nemen spoedig telefonisch contact met je op.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top