skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Mondzorg Amsterdam

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Goede kwaliteit mondzorg in Amsterdam

Dankzij de goede kwaliteit mondzorg in Amsterdam van Zee Care Dental blijft jouw gebit gezond. Wij geven jouw gebit de aandacht en zorg die het verdient. Met behulp van verschillende behandelingen zorgen wij ervoor dat jouw kiezen en tanden mooi blijven, zodat jij weer met een stralend witte lach door het leven gaat. Schrijf je in bij onze tandartspraktijk en wij voorzien jou van goede mondzorg in Amsterdam.

De mogelijkheden van onze behandelingen

Bij ons kun je verschillende behandelingen laten doen op het gebied van mondzorg in Amsterdam. De mogelijkheden zijn:

De kosten van deze behandelingen zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Monderzorg Amsterdam Zeecare Dental

Wij richten ons op preventie en restauratie

De kwaliteit van jouw gebit verbeter je met voldoende aandacht en goede verzorging. Onze tandarts en mondhygiëniste helpen jou hierbij. Terwijl onze tandarts zorgt voor de restauratie van jouw tanden of kiezen, houdt onze mondhygiëniste zich bezig met het voorkomen van tand- of tandvleesproblemen. Door de dagelijkse mondverzorging met je door te nemen en jouw gebit op gebitsproblemen te controleren, houden wij jouw gebit mooi en gezond. Heb je last van gebitsproblemen? Dan zijn extra behandelingen mogelijk voor een goede mondverzorging in Amsterdam. Wij informeren je hier altijd helder en duidelijk over, zodat we samen met jou een behandelplan kunnen opstellen.

Mondzorg Amsterdam Zeecare Dental

Persoonlijke aandacht voor onze patiënten

Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze patiënten erg belangrijk. Wij geven je iedere behandeling dezelfde tandarts en/of mondhygiëniste en informeren je altijd uitgebreid voor de behandeling. Daarmee hopen wij dat jij je op jouw gemak gaat voelen in onze tandartspraktijk. Naast goede service, kun je ook een goede klachtenbehandeling van ons verwachten. Onze mondzorg in Amsterdam is gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Wij bieden verder:

  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Gespecialiseerde behandelingen voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.

Schrijf je in voor mondzorg in Amsterdam

Wil jij ook gebruik maken van onze mondzorg in Amsterdam? Schrijf je in door te mailen naar amsterdam@zeecaredental.nl. Het is ook mogelijk om je in te schrijven via ons inschrijfformulier op de website.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top