skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandarts Zeeburg

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Naar de tandarts voor goede mondverzorging

Voor goede mondverzorging is het van belang dat je regelmatig naar de tandarts gaat. Niet alleen goede verzorging verbetert de kwaliteit van jouw gebit, maar ook voldoende aandacht is hiervoor nodig. De tandarts van Zee Care Dental houdt jouw gebit gezond, zodat jij met een stralende lach onze tandartsenpraktijk bij Zeeburg verlaat. Wij bieden verschillende behandelingen aan waarmee wij jouw gebit niet alleen gezond houden, maar ook mooi. Wil je een afspraak maken bij onze tandarts? Schrijf je snel bij ons in!

Tandarts Zeeburg Amsterdam Zeecare Dental

Tandarts met persoonlijke aandacht voor patiënten

Wij zorgen niet alleen voor een goede klachtenbehandeling, maar ook voor goede service. Wij hebben altijd persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Wij stellen een behandelplan samen met jou op. Daarbij geven we je zorgvuldige informatie. Onze tandarts is op de hoogte van alle ontwikkelingen rond tandheelkunde. Wij zijn als tandartspraktijk in Zeeburg modern en innovatief. Daarnaast bieden wij:

  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.

Regelmatige controle en mondhygiëne zijn belangrijk

Een mooi en gezond gebit heb je niet zomaar. Hiervoor zijn regelmatige controle en goede mondhygiëne erg belangrijk. Daarom wordt een bezoek aan de tandarts vaak gecombineerd met de mondhygiëniste. Terwijl de tandarts zorgt voor de restauratie van jouw tanden of kiezen, focust de mondhygiëniste zich op preventie. Tand- en tandvleesproblemen kun je namelijk voorkomen dankzij goede mondhygiëne. Wij nemen tijdens een afspraak graag de dagelijkse mondhygiëne verder met je door. Mochten wij gebitsproblemen tegenkomen, dan bespreken wij met jou de eventuele vervolgbehandelingen. Door je altijd goed te informeren, willen wij je op jouw gemak laten voelen in onze tandartsenpraktijk in Zeeburg.

Welke behandelingen doen wij?

Je kunt naar onze tandartsenpraktijk in Zeeburg komen voor de volgende behandelingen:

Ook bieden wij voor mensen met tandartsangst en voor kinderen een speciale behandeling aan. De tarieven voor de behandelingen van onze tandarts zijn overgenomen uit de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Tandarts Zeeburg Amsterdam Zeecare dental

Je inschrijven bij de tandarts doe je hier!

Voor een afspraak in onze tandartspraktijk in Zeeburg, kun jij je bij ons inschrijven als klant. Je schrijft je in bij onze tandarts door te mailen naar amsterdam@zeecaredental.nl of door ons inschrijfformulier op de website in te vullen. Vermeld hierbij gerust jouw mobiele nummer, zodat wij telefonisch contact met je kunnen opnemen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top