skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandartspraktijk IJburg

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Zee Care Dental: Tandartspraktijk in IJburg

Ben je op zoek naar een tandartspraktijk in IJburg? Kom gerust naar Zee Care Dental. Wij zijn een tandartspraktijk waarbij je altijd door dezelfde tandarts en/of mondhygiëniste wordt geholpen. Hierdoor laten wij je op jouw gemak voelen. Er zijn veel verschillende behandelingen bij ons mogelijk. Alles is gericht op het gezond en mooi houden van jouw gebit. Schrijf je snel in bij onze tandartspraktijk in IJburg en wij zorgen ervoor dat jij na iedere behandeling als tevreden patiënt bij ons de deur uit loopt.

Tandartspraktijk IJburg Zeecare Dental

Onze kwaliteiten

In onze tandartspraktijk in IJburg behandelen wij onze patiënten met veel persoonlijke aandacht. Wij willen dat jij ons na iedere behandeling met een goed gevoel verlaat. Naast onze goede service, kun je ook van ons een goede klachtenbehandeling verwachten. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen die zich afspelen binnen de tandheelkunde. Daarnaast geeft onze tandarts je bij iedere behandeling zorgvuldige informatie. Hierdoor weet jij precies wat je van de behandeling kunt verwachten. Verder bieden wij jou:

  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • 4,5/5 sterren in Google.

Hoe houd je jouw gebit gezond?

Een gezond gebit vraagt om veel aandacht en goede verzorging. Dat kun je zelf doen, maar daarvoor moet je ook regelmatig naar de tandarts en mondhygiëniste. Tijdens een periodieke controle kan de tandarts zien of er gebitsproblemen zijn. Als dit zo is, bespreken wij meteen de mogelijkheden van een extra behandeling. Daarnaast behandelen wij de dagelijkse mondverzorging. Onze mondhygiëniste zal met goede mondhygiëne tand- en tandvleesproblemen voorkomen. Beide specialisaties zijn dus erg belangrijk bij het verbeteren van de kwaliteit van jouw gebit. Schrijf je daarom snel in bij onze tandartspraktijk in IJburg!

Wat wij doen in onze tandartspraktijk in IJburg

In onze tandartspraktijk in IJburg bieden wij meerdere behandelingen aan om jou aan een mooi en gezond gebit te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in:

Daarbij bieden wij speciale behandelingen aan voor kinderen, maar ook bij tandartsangst. Bij al deze behandelingen horen verschillende tarieven. Deze tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse zorgautoriteit.

Tandartspraktijk IJburg Amsterdam Zeecare

Schrijf je in per mail of via onze website!

Je inschrijven bij onze tandartspraktijk in IJburg doe je per mail of via onze website. Je inschrijven via onze website doe je door het invullen van ons inschrijfformulier. Per mail bereik je ons op amsterdam@zeecaredental.nl. Wij raden het je aan om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat wij je kunnen bellen.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top