skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandenkliniek Amsterdam

Social Rating
4.4
Based on 30 reviews
Google Rating
4.4
Based on 30 reviews
js_loader

Tandenkliniek in Amsterdam voor een gezond gebit

Zee Care Dental is een tandenkliniek in Amsterdam, waarbij de focus ligt op het gezond houden van jouw gebit. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende behandelingen. Wij willen dat jij ons na iedere behandeling verlaat als tevreden patiënt. Om je op jouw gemak te laten voelen bij ons, zorgen wij ervoor dat je altijd geholpen wordt door dezelfde tandarts of mondhygiëniste. Ook informeren we je altijd goed voordat we met de behandeling beginnen. Met veel persoonlijke aandacht voor onze patiënten zijn wij de beste keuze voor een tandenkliniek in Amsterdam.

Tandenkliniek Amsterdam Zeecare

Tandenkliniek met 4,5/5 sterren in Google

Wij zijn als tandenkliniek in Amsterdam voortdurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. Hierdoor kunnen wij jou van een goede klachtenbehandeling voorzien. Daarbij staan we je bij met zorgvuldige informatie en goede service. Een behandelplan stellen we altijd samen met jou op, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Onze innovatieve, moderne tandartspraktijk biedt verder:

  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.

Hoe zorg je voor een mooi en gezond gebit?

Een gezond gebit krijg je alleen door goede zorg en aandacht. Hier helpen wij jou bij. Zowel onze tandarts, als onze mondhygiëniste kunnen de kwaliteit van jouw gebit verbeteren. De mondhygiëniste doet dit door het voorkomen van tand- en/of tandvleesproblemen. Vervolgens controleert onze tandarts jouw gebit op gebitsproblemen. Blijken er gebitsproblemen aanwezig te zijn, dan bespreken wij samen met jou of er een extra behandeling nodig is. Voor zowel preventie als restauratie is het verstandig om regelmatig naar onze tandenkliniek in Amsterdam te gaan.

Specialiteiten van onze tandenkliniek in Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende behandelingen om jouw gebit niet alleen gezond, maar ook mooi te houden. In onze tandenkliniek in Amsterdam houden wij ons bezig met:

Tandenkliniek Amsterdam Zeecare Dental

Daarbij hebben wij aangepaste behandelingen die wij aanbieden voor kinderen of bij tandartsangst. Hierbij kun je rekenen op extra veel begrip en geduld. Voor al onze behandelingen hanteren wij de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Schrijf je in bij onze tandenkliniek in Amsterdam

Schrijf je in bij Zee Care Dental voor een tandenkliniek in Amsterdam. Inschrijven doe je per mail of via het invullen van ons inschrijfformulier op de website. Ons e-mailadres is amsterdam@zeecaredental.nl. Wij hopen je snel te zien!

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top