skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandheelkunde Amsterdam

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Gespecialiseerde tandheelkunde in Amsterdam

Zee Care Dental is een tandartspraktijk die zich bezighoudt met verschillende specialisaties binnen de tandheelkunde, in Amsterdam. Door verschillende behandelingen aan te bieden, kunnen wij iedereen helpen aan een mooi en gezond gebit. De tevredenheid van onze patiënten is erg belangrijk voor ons. Daarom geven wij je veel persoonlijke aandacht tijdens iedere behandeling. We willen dat jij je op jouw gemak gaat voelen. Om dit te realiseren word je bij ons altijd geholpen door dezelfde tandarts en/of mondhygiëniste. Maak een afspraak bij ons voor professionele tandheelkunde in Amsterdam.

Tandheelkunde Amsterdam Zeecare

De kwaliteiten van Zee Care Dental

Wij bieden je meer dan alleen goede klachtenbehandeling. Van ons kun je ook goede service en zorgvuldige informatie verwachten. Door je altijd te informeren voor een behandeling, weet je wat er komen gaat. Vervolgens kunnen we samen een behandelplan opzetten. Wij zijn modern en innovatief met onze tandheelkunde in Amsterdam. Wij houden ons voortdurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Hiernaast bieden wij jou:

  • 4,5/5 sterren in Google.
  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.

Welke behandelingen voeren wij uit?

Wij voeren verschillende behandelingen uit om de kwaliteit van jouw gebit te verbeteren. Met onze tandheelkunde in Amsterdam richten wij ons op:

Voor kinderen en bij tandartsangst bieden wij speciale behandelingen aan. De Nederlandse Zorgautoriteit heeft voor al onze behandelingen tarieven opgesteld. Deze tarieven hanteren wij.

Hoe blijft jouw gebit gezond?

Alleen met goede zorg en voldoende aandacht blijft jouw gebit gezond. Deels doe je dit zelf, maar ook de tandarts en mondhygiëniste spelen hier een belangrijke rol in. De mondhygiëniste zorgt voor het voorkomen van tand- en/of tandvleesproblemen. Wij nemen tijdens de afspraak de dagelijkse mondverzorging door. Daarbij zal de tandarts tijdens de periodieke controle jouw gebit controleren op gebitsproblemen. Mochten er extra behandelingen nodig zijn, dan informeren wij je hierover. Waar een mondhygiëniste zich richt op preventie, richt onze tandarts zich op restauratie. Voor een goede kwaliteit van jouw gebit zijn beide specialiteiten van onze tandheelkunde in Amsterdam dus erg belangrijk.

Tandheelkunde Amsterdam Zeecare Dental

Schrijf je in via onze website

Om gebruik te maken van onze tandheelkunde in Amsterdam, bieden wij je een inschrijfformulier aan op onze website. Schrijf je via dit inschrijfformulier in bij ons als klant. Het is ook mogelijk om je per mail in te schrijven. Dit doe je door ons te mailen naar amsterdam@zeecaredental.nl.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top