skip to Main Content
Bel ons voor een afspraak
020 - 760 0070

Tandtechniek Amsterdam

Social Rating
4.4
Based on 29 reviews
Google Rating
4.4
Based on 29 reviews
js_loader

Goede tandtechniek in Amsterdam

Ben je op zoek naar goede tandtechniek in Amsterdam? Bij Zee Care Dental ben je aan het juiste adres. Door ons continu bezig te houden met alle ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde, kunnen wij verschillende behandelingen uitvoeren om ieder gebit mooi en gezond te houden. Wij laten je bij ons, zelfs met tandartsangst, op jouw gemak voelen. Dit doen wij door middel van persoonlijke aandacht voor jou als patiënt, door je altijd door dezelfde tandarts of mondhygiëniste te laten helpen en door je goed te informeren. Schrijf je direct in en maak gebruik van onze tandtechniek in Amsterdam.

Tandtechniek Amsterdam Zeecare

De voordelen van onze tandtechniek in Amsterdam

Onze tandartspraktijk levert zowel goede service, als goede klachtenbehandeling. Bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij geven je altijd zorgvuldige informatie voor een behandeling en zorgen ervoor dat we samen tot een behandelplan komen waar jij je ook goed bij voelt. Onze tandtechniek in Amsterdam is modern en innovatief. Verder kun je van ons verwachten:

  • Alle verzekeringen mogelijk, alles loopt via Infomedics.
  • Gespecialiseerde behandeling voor kinderen en bij tandartsangst.
  • Aangesloten bij beroepsverenigingen KNMT en KRT.
  • Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op dinsdag van 08:00 tot 20:00.
  • 4,5/5 sterren in Google.

Wij houden jouw gebit mooi

Je bent natuurlijk deels zelf verantwoordelijk voor het gezond houden van jouw gebit. Met onze tandtechniek in Amsterdam kunnen wij het nodige bijdragen. Onze tandarts zorgt er met regelmatige controle voor dat mogelijke gebitsproblemen worden opgespoord met als focus de restauratie van jouw tanden en/of kiezen. Onze mondhygiëniste zet zich in om tand- en tandvleesproblemen in jouw gebit te voorkomen. Daar hoort het doornemen van de dagelijkse mondverzorging bij. Samen met jou zorgt onze tandtechnicus in Amsterdam ervoor dat jouw gebit mooi blijft.

Kom naar ons voor een verscheidenheid aan behandelingen

Bij ons draait alles om het verbeteren van de kwaliteit van het gebit. Dit doen wij met de beste tandtechniek van Amsterdam. De behandelingen die wij aanbieden zijn:

Tandtechniek-Amsterdam-Zeecare

Daarbij passen wij onze behandelingen aan bij tandartsangst en bij kinderen. Met extra geduld, tijd en begrip helpt onze tandtechnicus in Amsterdam jou. De kosten van onze behandelingen zijn op de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit gebaseerd.

Schrijf je in via het inschrijfformulier

Wil jij ook van onze tandtechniek in Amsterdam gebruik maken? Schrijf je als klant bij ons in en onze tandtechnicus in Amsterdam staat direct voor je klaar! Je schrijft je in via ons inschrijfformulier op de website of door ons een mail te sturen op het e-mailadres amsterdam@zeecaredental.nl.

Wij accepteren nieuwe patiënten uit regio Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord.

Back To Top